Showing 1–12 of 21 results

Show sidebar

Brez Hernie Inguinale (e majte – e djathte)

1,500L

Brez Hernie Inguinale Double

2,000L

Korse Abdominale e Hapur me Perberje Leshi

1,600L

Korse Abdominale me Floke Deveje

2,400L

Korse Abdominale me Floke Lepuri

2,400L

Korse Beli me Silikon dhe Fibra Mikro-masazh

5,700L

Korse Lumbosacrale me Lidhje ne Mes

4,500L

Korse per Dobesim dhe Tonifikim

4,200L

Brez per Hernie Umbilikale per Femije

2,100L

Korse Abdominale

2,100L

Korse per Gjoksin me Rripa mbi Shpatull

2,400L

Korse Shtatzanie Prenatal

3,250L