New Medical Plus

New Medical Plus u krijua si një distributor parafarmaceutik dhe farmaceutik ne Shqiperi.

Ne menaxhojmë të gjithë procesin nga fillimi në fund nga importi në ruajtje, marketingu, shitja dhe shpërndarja e produkteve e kujdesit shëndetësor dhe higjenes Brenda Republikes se Shqiperise dhe Europes.

New Medical Plus është një kompani e themeluar në muajin shkurt te vitit 2011 në Tirane e cila importon, exporton dhe promovon shpërndarjen e një shumëllojshmëri të produkteve farmaceutike dhe parafarmaceutike ndërkombëtare duke perfshire nje game per rreth 2500 produkte.

Kultura jonë

Kërkojmë përsosmëri operacionale përmes partneriteteve të forta me kompani farmaceutike dhe parafarmaceutike mbare boterore. Përkushtimi ndaj bashkëpunimit të thelluar dhe ndarjes së përvojës, inovacioni dhe kreativiteti përcaktojnë modelin tonë të biznesit dhe kulturën tonë të korporatave. Ne zgjedhim portofolin tonë të produkteve në bashkëpunim me kompanite Farmaceutike që gjenerojnë produkte ekskluzive dhe të jashtëzakonshme, të cilat përfitojnë nga niveli më i lartë i sigurisë dhe efikasitetit.

Synimi ynë

Për të siguruar zgjidhje të përshtatshme nga partnerët tanë dhe ekipi ynë, duke i bërë ato të disponueshme për profesionistët dhe pacientët. Ndërsa vazhdojmë të krijojmë partneritete të reja, ne kërkojmë të forcojmë dhe zgjerojmë praninë tonë në tregun shqipetare dhe ate Europian. Ne garantojmë standardet më të larta të cilësisë dhe sigurisë në produktet tona. Për më tepër, kultura jonë e korporatave dhe struktura e biznesit në shkallë njerëzore kanë treguar partneritet të suksesshëm dhe zbatim dinamik të qasjeve innovative ne saje te sherbimit tone.

Misioni yne

Të vazhdojmë të ndërtojmë mbi themelet, duke zgjatur gati në dhjete vite sukses për t’u bërë një nga kompanitë kryesore farmaceutike në Shqiperi duke ndihmuar pacientët sipas nevojave të tyre dhe duke u siguruar atyre produkte të përshtatshme dhe të përparuara.

Për të furnizuar produkte me cilësi të lartë nga kompani me reputacion në të gjithë botën dhe për ti vënë ato në dispozicion me çmime të arsyeshme brenda tregut Nderkombetare. Për t’u përgjigjur kërkesave mjekësore duke siguruar një spektër të gjere dhe te plotë të produkteve farmaceutike, dhe para farmaceutike duke e bërë informacionin e produkteve të arritshëm, si dhe duke siguruar vazhdimisht një stok të besueshëm.

Të zhvillojë një partneritet të suksesshëm dhe marrëdhënie të forta biznesi me kompanitë më të mira farmaceutike në të gjitha vendet. Për t’u përshtatur nevojave gjithnjë në ndryshim të industrisë mjekësore. Të investojmë në biznese të larmishme dhe fitimprurëse. Të sigurojë akses në produkte të kujdesit shëndetësor të sigurt, të përballueshëm dhe me cilësi të lartë për të gjitha segmentet e tregut duke përfshirë tregtarët me shumicë dhepakice sic jane  spitalet klinikat mjeksore, qendrat e estetikes, fizioterapite, farmacite etj.. duke ruajtur nivelin më të lartë të kënaqësisë së klientit.

New Medical Plus është agjent zyrtar dhe shpërndarës ekskluziv i disa prej brendebve me ne ze te tregut Boterore dhe Europian.

Vizioni yne

Për të ofruar zgjidhje të jashtëzakonshme, inovative dhe të përqendruara tek pacienti.

Pjekuria, integriteti dhe puna në ekip Suksesi ynë mbështetet në mësimin e vazhdueshëm përmes ndarjes së njohurive dhe përvojave brenda ekipit tonë profesional dhe me partnerët tanë. Ne fuqimisht besojmë se marrëdhëniet produktive duhet të burojnë nga besimi, respekti dhe arritjet.

Ne i dëgjojmë pacientët tanë dhe profesionistët e kujdesit shëndetësor duke sjellë zgjidhje terapeutike për të përmirësuar shëndetin dhe cilësinë e jetës. Ne i dëgjojmë punonjësit tanë duke siguruar një mjedis të sigurt dhe stimulues të punës dhe presim që ata të bëjnë punën e tyre të përditshme me nivelin më të lartë të motivimit dhe profesionalizmit.

Vizioni ynë është të ruajmë pozicionin tone si distributor dhe tregtar kryesor farmaceutik në Shqiperi dhe Europe duke përmbushur nevojat e klientëve tanë, furnitorëve dhe partnerëve të biznesit.

Për më tepër, ne synojmë të zgjerojmë në nivel rajonal siguruar produkte me cilësi të lartë, të përballueshme dhe inovative në tregun farmaceutik.

Certifikta dhe Vleresime

MARRËDHËNIET

Ne theksojmë përsosmërinë në çdo aspekt të marrëdhënieve tona me tregtarët me shumicë, spitale dhe udhëheqës të opinioneve midis mjekëve specialistë.

ETIKA DHE STANDARDET

Ne vlerësojmë standardet etike dhe profesionale dhe u përmbahemi kritereve më të larta të shkathtësisë dhe moralit në punen tone. Njohuri të tregut lokal. Ne kemi një kuptim të thellë të dinamikës lokale të tregut farmaceutik, mjedisit aktual dhe në zhvillim të konkurrencës dhe evolucionit të kornizës rregullatore dhe politikave tona shëndetësore persa I perket mardhenies me pacientet.

SHITJE

Ne adoptojmë strategji inovative të shitjeve dhe marketingut. Ne kombinojmë shitjet dhe përvojën e marketingut në industrinë farmaceutike me qasje krijuese dhe inovative.